Min musikk

Min musikk

Coverlåter og egenkomponerte låter 

Purple Rain Cover

Purple Rain - Prince

Arrangement: Mac Huff

Acc: The Real Choir & SIlje Rom Hafnor

Å få synge Purple Rain var en ubevisst drøm som gikk i oppfyllelse.


Det var vel ikke før på audition for denne soloen at jeg innså hvor mye jeg ønsket å få synge denne sangen. Jeg er vokst opp med en mor som gjerne spilte Prince på full guffe hjemme, og plustselig befant jeg meg i situasjonen der jeg fikk synge denne klassikeren med henne i salen. Det var både en stor ære og litt ekstra nervepirrende, og den slo heldigvis an både hos henne og resterende publikum. 


Sangen fremførte jeg sammen med det fabelatkige koret;  "The Real Choir". Jeg har vært med i koret i siden høsten 2017, og jeg er evig takknemlig for at Marius Steensby, dirrigenten, lar meg få utfordre og utfolde meg selv på en slik måte som i Purple Rain.

 

Crazy, Cover

Crazy - Gnarles Barkley

Acc. Silje Rom Hafnor

Mens jeg studerte ren vokal ved The ICMP i London (2016-2017) var musikk naturlig nok en veldig stor del av hverdagen min. Denne coverversjonen ble til da jeg satt oppe en sen natt og ikke fikk sove. Jeg hørte på Crazy med Gnarles Barkley sin karakterisitiske stemme, en låt jeg alltid har likt, og konkluderte med at jeg ønsket å lage min egen coverversjon.


Det er spennende å prøve å lage sin egen vri og bruke kreativiteten til å formidle en sang på nytt. Min versjon av Crazy har stort fokus på formidling og er i så måte noe mer teatralsk enn originalen. Det er noe med tekster man kan relatere seg til; de blir litt dine egne når handlingen er gjenkjennelig.Summertime, Cover

Summertime - Ella Fitzgerald

Acc: Silje Rom Hafnor

Jazz er en stor lidenskap for meg, og jeg grep sjansen til å få fremføre den flotte klassikeren Summertime av Ella Fitzgerald da jeg inviterte til konsert i 2014. Denne konserten var en flott arena for meg der jeg fikk spille coverlåter av en knippe favoritter, og der jeg også fikk spille en god del av mine egenkomponerte/skrevede sanger. A Nightingale Sang In Berkley Square, Cover

 

A Nighingale Sang In Berkley Square - Manning Sherwin og Eric Maschwitz

 

Acc: Silje Rom Hafnor

Denne sangene er en av mine store feel good låter og favoritter gjennom tidene. Jeg lærte denne da jeg begynte å ta sangtimer som 14-15 åring. Jeg hadde fått sommerjobb i noe som het Kulturrulatoren, som i praksis gikk ut på å dra rundt på eldrehjem for å spre glede og ha underholdning for beboerne.


Da jeg sang A Nightingale Sang At Berkeley Square var det mange ansikter som lyste opp. Noe av grunnen til de eldres gode minner kan være at sangen ble spilt mye under 2. verdenskrig og er en kjent og god kjærlighetsballade for deres generasjon.  Sangen har betydd mye og fulgt meg siden da. Alle Snakker Sant, Cover

Alle Snakker Sant - Siri Nilsen


Acc: SIlje Rom Hafnor

Alle Snakker Sant er en låt som jeg er veldig glad i å synge. Dette er een av mine feelgood låter. Jeg spilte den for første gang i barnehagen jeg jobbet i. Barna stoppet opp og lyttet og de voksne stoppet opp i den travle hverdagen man har som barnehageansatt. Dette er også en av de få låtene som jeg klarer å akkompagnere meg selv på og derfor blir den også ekstra gøy å spille. 

Perfect Lover

Perfect Lover - Original by Silje Rom Hafnor

Noen ganger bare kommer det en tekst med melodi som jeg kan le og fnise

litt av. Dette er en av de. 

Skyscrapers


Skyscrapers - Original by Silje Rom Hafnor

Skyscrapers ble til på en mørk natt da jeg bodde i London. Det var en periode hvor jeg følte meg mye utenfor og alene. Dette er viktige følelser som jeg vil tro alle mennesker føler på en gang i blant. Da jeg skrev denne sangen syntes jeg ganske synd på meg selv. I ettertid er det veldig fint at det kan komme noe fint ut av slike mørke perioder. Skyscrapers handler om å ikke gi opp, men at det lønner seg å klatre uansett hvor uoppnåelig det føles før man når det man ønsker. Den handler og om at det ikke finnes enkle løsninger i livet, men at man må face realiteten til slutt uansett. 

Følelser skal ikke dysses ned, men annerkjennes. Du er bare menneske.


"Skyscrapers won´t keep me from climbing, they always got stairs"

It Happened

It Happened - Original by Silje Rom Hafnor

It Happened ble til mens jeg bodde og studerte musikk i London. Den ble til etter at jeg opplevde en gang for mye å bli "Cat called" på gata både i Oslo og på gata i London. Det ble en litt sånn fandenivoldsk situasjon da jeg kom hjem en sen kveld hvor jeg følte på mye frustrasjon. Sangen tror jeg ble ferdig på en natt. Lite søvn kan man si det ble den natta. Jeg vil egentlig bare si: Hevnen er søt. Så får dere høre låta og lytte til teksten. 

Mr. Gentleman


Mr. Gentleman - Original by Silje Rom Hafnor

Mr. Gentleman er inspirert av den nyforelskelses følelsen man opplever ved et forhold. Opplevelsen av å møte noen man ikke trodde fantes. En som er for god til å være sann. En som er der uansett hva og en som for lov til å være der uasnett hva, pluss en dose humor.

Back to Reality

Back to Reality - Original by Silje Rom Hafnor

Back to Reality handler om å ville elske så mye man kan for å endelig føle at man blir elsket tilbake. Man gir og gir i håp om at det er din tur til og endelig få høre at du er uerstattelig. Den følelsen man sitter igjen med er en tomhet, som ikke kan beskrives. Man øsnker fortsatt å føle det og høre det så håpet fortsetter å gro frem til man tror at det er slik ting skal være, at kjærligheten er noe som alltid må møtes med ofringer. En ser seg blind. 


ha beina godt planta på bakken og ikke svev for mye. Sett dine egne grenser.

Give Love

Give Love - original by Silje Rom Hafnor

Denne låta ble til da en av mine nærmeste venninner skulle gifte seg. Jeg valgte å lage en sang til det lykkelige paret hovedsakelig fordi jeg virkelig hater å holde tale. Det skal sies at det ble et dikt i tillegg før sangen. Dette er en låt som jeg føler representer den gode kjærligheten de har seg i mellom og som de velger å dele og smitte over på oss andre rundt dem.


Silje Rom Hafnor

Sanger og musikalartist


Fagutdannet musiker og musikalartist fra Bårdar Akademiet i Oslo, samt et årsstudium med fokus på ren vokal ved The ICMP i London. 


Bred erfaring innen de fleste sjangre som Pop, Rock, Soul, Blues, Singer Songwriter, Jazz, Gospel, EDM og Klassisk.


Sceneerfaring fra musikalforestillinger og julebord/sommerfest, bryllup og andre eventer.

 

Min reise


Jeg er en lidenskapelig musiker med stort formidlingsengasjement. Musikken har gitt meg mye glede hele livet, og er en plattform der jeg får dele nye sider av meg selv.


I musikkens verden får jeg muligheten å være både tøff, ærlig og sårbar. 


Stemmen min har et bredt register, og jeg motiveres av å utfordre meg selv til nye stilarter og nye låter. 

 

Kontakt

 

Silje Rom Hafnor

+ 47 906 57 514

Email: kontakt@siljerom.no


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi skreddersyr en pakke til ditt event. 


Copyright @ All Rights Reserved